Diamant

Varför har vi tagit fram det här spelet?

Vi tror att arbetsgivare och arbetssökande vinner på att tydligt kunna uttrycka sina behov och vad de själva kan erbjuda.

Vi vill visa på värdet i att uttrycka sig så precist som möjligt och undvika floskler. Beskriv gärna kompetenser du behöver för en viss roll som beteenden. Då har du större chans att locka rätt person till din organisation. Att hitta rätt kompetens handlar om att fråga efter rätt saker.


Vårt arbete med pyramidanalysen

Idag förändras arbetsmarknaden snabbt. Människor behöver röra sig mellan olika branscher och yrken under ett arbetsliv. Både arbetsgivare och arbetssökande kan behöva bredda sina perspektiv och sätt att uttrycka sig. Vi vill stimulera det.

Pyramidanalysen utgår ifrån arbetsmarknadens behov av kompetenser som är generella, det vill säga sådana som är användbara i många olika branscher. Vi har fört en dialog om generella kompetenser med 200 arbetsgivare och arbetssökande samt ett antal branschorganisationer. Utifrån detta och arbetspsykologisk kunskap har våra experter tagit fram denna enkla metod för behovsanalys.


Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi arbetar med kompetenser? Mejla oss gärna. Eller skicka feeback via vårt Google formulär.

Flexibel
Flexibel 02
Lagspelare
Lagspelare 02
Driven
Driven 02
Ninja
Ninja 02
Varför har vi...
Ladda ned
Hem
Start
A
B
C
D
Storgrattis